TÜBİTAK 4004 Eğitmen Başvurusu

Müdürlüğümüz belirtilen hedefler doğrultusunda, ortaokul öğrencilerimize İklim Değişikliğiyle ilgili farkındalık kazandırmak ve çevre bilinci aşılamak amaçlarıyla TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları projesine başvuru yapacaktır. Söz konusu projede Çevre Kirliliği/Çevre Bilinci Oluşturma, Enerji Verimliliği/Enerji Kaynakları, Su Okuryazarlığı, Sıfır Atık, Sürdürülebilir Kalkınma ve Geri Dönüşüm temaları üzerinden etkinlikler düzenlenmesi planlanmasına dair ilgi yazı ile bildirilmiştir.

Belirtilen alanlarda ortaokul öğrencilerine yönelik uygulamalı etkinlikler ve konuyla ilgili geziler projemizde yer alacaktır. Bu alanda etkinlikleri olan ve projemizde Eğitmen olarak yer almak isteyen tüm öğretmenlerimizin http://meb.ai/Eq3iWW bağlantısındaki formu 04.02.2022 Çarşamba gününe kadar doldurmaları gerekmektedir. Öğretmenlerimizin çalıştıkları kurumla ilgili bir kısıtlama bulunmamaktadır. Tüm kademelerden öğretmenlerimiz, konuyla ilgili ortaokul öğrencilerine yönelik bir etkinlikleri olduğu takdirde başvuru yapabilirler. Gönderilen etkinlikler Ar-Ge birimi tarafından incelenerek uygun görülenler arasından seçim yapılacaktır.

Tüm Öğretmenlerimize duyurulur.

Yayın: 01.02.2022 - Güncelleme: 01.02.2022 14:29 - Görüntülenme: 87