Çarıksaraylar Şehit Bekir Aksöz Ortaokulu

(0.246) 418 61 26
Adres
ÇARIKSARAYLAR Beldesi/ Köyü, ULU Mah. ÖMER HALİS DEMİR Cad. No 1 ŞARKİKARAAĞAÇ / ISPARTA Bina Kodu 21912877 Uavt Kodunuz 1239743568
Vizyon
Vizyonumuz; Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi Odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim kurumu olmak için çalışıyoruz.
Misyon
Biz; Öğrencilerimizi, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının Bilincinde, bilgiye ulaşabilen, eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; Okul çevresinde, eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız.
SÜREKLİ SERVİS VAR
Servis Bilgisi
Okulumuza Çukur, Cumhuriyet ve Suvar Mahallelerinden taşımalı öğrenci gelmektedir.
Isparta Merkeze 127 KM uzaklıktadır. İlçe Merkezine 5 KM uzaklıktadır.