Ock

Okulumuzda Okul Zeka Oyunları Turnuları düzenlenmiştir. Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Özlem DUMAN kordinasyonunda turnuvalar tamamlanmış olup, Oyun dallarında birinci olan öğrencilerimize hediyeleri verilmiştir.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karnelerimizi Dağıttık.

ISPARTA HALTER İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI'nda

55 Kiloda Hatice Nur Soğancı  1.

45 Kiloda Elif Kaygısız             1.

67 Kiloda Burak SOY               1.

49 Kiloda Burak Danış             3.

55 Kiloda Abdurrahman BEKÇİ 3.

Ali ERDEM                              4. olmuştur.

Isparta Halter İl Birinciliği Yarışmasında bizi destekleyen Çarıksaraylar Belediye Başkanı Mehmet BİNGÖL'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Dereceye giren öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzda düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında;

Pentago Oyununda 5-B sınıfından H. Hüseyin ÇAKIR

Mangala Oyununda 6-B sınıfından H. Talha DİKMEN

Kulami Oyununda 6-B sınıfından Şaziye UÇAR

Abalone Oyununda 6-A sınıfından Ramazan KURUM

Satranç Oyununda 7-A sınıfından Oğuzhan ERDEM okul şampiyonu olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Öğrencilerimize okulumuzun Akıl ve Zeka Oyunları Salonunda planlı hareket etme becerisi kazandırmak, öngörüyü güçlendirmek,yeni yetenekler edinmeyi sağlamak, konsantrasyonu yükseltmek, çözüm üretme ve çok yönlü düşünme yeteneğini geliştirmek, yeteneklerin sınırını tanımayı sağlamak, başarısızlıklarda yılmamayı ve tekrar denemeyi öğretmek, kuralları anlamayı ve öğrenmeyi sağlamak, sistemli düşünme alışkanlığını kazandırırmak, boş vakitlerin hem eğlenme hem de öğrenme ile geçmesini sağlamak, sosyal beceriler kazanmasını sağlamak ve rekabet edebilmeyi öğretmek amacıyla  Pentago, Abalone, Satranç, Kulami ve Mangala oyunlarının turnuvası düzenlenmektedir.

Ara

Kütüphanemiz tamamen yenilenerek, güncel görünüm ve yeni kitaplar ile buluştu. Kütüphanemizin yeni görünümüne kavuşmasında desteklerinden dolayı Zeynel Abidin GÜDÜCÜ'ye, Kitapların temin edilmesinde büyük katkılarından dolayı Çarıksaraylar Belediye Başkanı Mehmet BİNGÖL'e, kitapların yerleştirilmesi, düzenlenmesi ve elektronik ortamda takibi için sistemleştirilmesinde fedakarca emek veren Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Gülcan AKGÖZ'e, Türkçe Öğretmenimiz Rüveyda KÜPCÜ'ye, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Özlem DUMAN'a, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Fatma AYAN'a, Matematik Öğretmenimiz Sıdıka KOÇAKOĞLU'na ve Çarıksaraylar Şehit Bekir Aksöz İlkokulu Sınıf Öğretmeni Nihal Demirbaş EROL'a teşekkürlerimizi sunarız.

Kütüphanemiz yeni kitaplar ile zenginleşmiş ve aynı zamanda Zeka Oyunları konusunda öğrencilerimize hizmet vermek üzere hazırlanmıştır.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü programı Danışman Öğretmenler öncülüğünde kutlandı. Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI'ya ince davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Çarıksaraylar Belediye Başkanı Mehmet BİNGÖL'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürkü Anma Günü Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimizi Mustafa ÖTER ve Adem GÜNDÜZ koordinesinde gerçekleştirildi.

Ağu

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmenliği kadrosuna Fen Bilimleri Öğretmeni Ayşenur İNCE atanmıştır. Okulumuza ve kendisine hayırlı olması temennisi ile başarılar dileriz.

Ağu

Okulumuz Teknoloji ve Tasarım Öğretmenliği kadrosuna Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Mustafa TÜTÜNCÜ atanmıştır. Okulumuza ve kendisine hayırlı olması temennisi ile başarılar dileriz.

Ağu

Müzik Öğretmenimiz Özge Şahin  Proje okulu ataması ile okulumuzdaki görevinden ayrıldı. Öğrencilerimize ve okulumuza sağladığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Ağu

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Dilek BERK İsteğe Bağlı İliçi atama ile okulumuzdaki görevinden ayrıldı. Öğrencilerimize ve okulumuza sağladığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinde başarılar dileriz.

May

23-28 Mayıs 2022 tarihinde 2021-2022 Halter Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları GİRESUN  GENÇLİK  VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ  SPOR SALONUNDA yapılacaktır.

2021-2022 HALTER YILDIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ (ERKEK-KIZ) FERDİ SPORCU LİSTESİ

May

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri planlandığı şekilde Süleyman Demirel Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Kıyas KAYAALP tarafından etkili bir şekilde uygulanmıştır.

Nis

28 Nisan 2022 Tarihinde düzenlenen İl Halter Birinciği yarışmasına katılmamızda büyük katkısı bulunan Çarıksaraylar Belediye Başkanımız Mehmet BİNGÖL'e desteklerinden dolayı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ederiz.