Mrt

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Dilek Berk'in toplumu kitap okumaya yönlendirme üzerine fikrini geliştirdiği Türkçe Öğretmenlerimiz Havva BOSTANCI, Fatma Betül AYGÜN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Özlem DUMAN'ın katılımı ile ÖĞRENCİ, VELİ ve ÖĞRETMENLERİ kapsayan her CUMA Saat 21.00 de aşağıda linkte paylaşılan gurupta düzenlenen etkinlik ile öncelikle okulumuzun daha sonra ilçemizin okuma kültürüne katkı sağlanaması amaçlanmaktadır.

Yapılan Öğretmenler Kurulu Toplantısında etkinlik ile ilgili bilgi paylaşımı ile Okul Müdür V. Halil DUMAN'ın önerisi üzerine projeye dönüştürülmesi amaçlanmıştır. Proje kapsamında belirli periyotlar ile yarışmaların düzenlenmesi ile ilgili bir tasarı mevcuttur.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü İngilizce Öğretmeni Tamer CİNGÖZ, Fen Bilimleri Öğretmeni Dilek Berk ve Türkçe Öğretmeni Fatma Betül AYGÜN ün danışmanlığında gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Vergi haftası için düzenlenen içerikler öğrencilere izlettirildi. Ayrıca Sosyal Bilgiler Öğretmeni Adem GÜNDÜZ tarafından verginin önemi ve vergi duyarlığı konuları program dahilinde öğrenciler ile paylaşıldı.

Ara

15 Temmuz Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında resim sergisi düzenlenmiştir.

Ara

15 Temmuz Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında gazilerimiz ziyaret edilerek röportaj gerçekleştirilmiş olup, resim sergisi ve şiir, kompozisyon etkinlikleri düzenlenmiştir.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma günü etkinliklerimiz Sosyla Bilgiler Öğretmeni Mustafa Öter ve Adem Gündüz Koordinesinde gerçekleştirilmiştir.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İngilizce Öğretmeni Nursel Gürdal ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mustafa Öter tarafından hazırlanan program dahilinden tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okul Çalışmaları tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çalışmaları Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mustafa Öter ve İngilizce Öğretmeni Nursel GÜRDAL koordinesinde yapılmaktadır.

İlçe 100mt. ve 400mt. koşu yarışması düzenlenmiş olup, okulumuzu temsil eden

Elif KAYGISIZ

Ebrar AYDOĞDU

Yunus SONKUR

Mücahit ŞİŞMAN

Muhammet Ali IŞILDAK yarışmaya katılmışlardır. Beden Eğitimi Öğretmenimiz İsa GÜNGÖR ve katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Şiddeti Önleme Eğitimleri Isparta İl merkezimizdeki uzmanlarımız tarafından Uzaktan Eğitim Yoluyla öğrenci ve öğretmenlerimize verilmiştir.

Ekm

2021 Afet Yılı olması sebebi ile Afete Hazırlık Kulüp Danışman Öğretmeni Mehmet LAPAÇ tarafından öğretmen ve öğrencilere eğitim verilmiştir.

Ekm

Anız Yangınları Eğitimleri İlçe Tarım Müdürlüğü Ziraat Mühendislerimizce öğretmen ve öğrencilerimize verilmiştir.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası Kutlandı

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası okul bahçesinde tören ve etkinliklerle kutlandı.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Covid - 19 tedbirleri alınarak öğrenci ve öğretmenlerimizin heyecan dolu katılımıyla başladı.