Ara

15 Temmuz Çocuk Gazetesi (15 Temmuz Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri) Okulumuz Türkçe Öğretmenleri Fatma Betül AYGÜN ve Rüveyda KÜPCÜ öncülüğünde hazırlanmıştır.

Aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

Ders ve Öğretmen Programları

Eyl

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 15 Temmuz Derneği ve Sultanbeyli Belediyesi iş birliğinde 09.09.2022-09.11.2022 tarihleri arasında Türkiye geneli resmi/özel ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik "15 Temmuz Kahramanlarına Mektuplar Yarışması" düzenlenecektir

Eyl

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı tarafından Türkiye geneli resmi/ özel ilkokul öğrencilerine yönelik resim; ortaokul öğrencilerine yönelik öykü yarışması düzenlenecektir.

Eyl

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli öğretim elemanlarından Dr.Öğr.Üyesi Emre UYGUR tarafından hazırlanan ve 13.11.2022-18.11.2022 tarihleri arasında uygulanacak olan TÜBİTAK 4005 "Fen Bilimleri Öğretmenlerine Yönelik Nükleer Bilimler Okulu Projesi" kapsamında ortaokullarda görev yapan Fen Bilimleri Öğretmenlerinin projeye katılım talepleri alınacak olup,  ortaokullarda görev yapan Fen Bilimleri öğretmenlerinden söz konusu proje katılmak isteyenlerin 01.09.2022-25.09.2022 tarihlerinde nukleerbilimlerokulu.mcbu.edu.tr web adresinden online olarak başvuru yapabileceklerdir.

Tem

Başvurular 25-29 Temmuz 2022 tarihleri arasında alınacağından öğretmenlerin başvuru ve atamalarına etki edecek MEBBİS kayıtlarındaki bilgilerinin güncellenmesi önem arz etmektedir.

Bu kapsamda, il dışı yer değiştirmelerde herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden başvuruların süresi içinde tamamlanması için söz konusu duyurunun tüm öğretmenlerimize duyurulur.

May

Okul Nöbet Programlarımız 23 Mayıs 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere aşağıda paylaşılmıştır.

Mrt

Öğretmen ve Sınıf Programlarımız(28 Mart 2022 tarihinden itibaren geçerlidir.)

Mrt

Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan kültür ve eğitim temalı "81 Çalıkuşu Isparta" isimli e-dergi yayımlanmış olup, ilgili lbağlantılar aşağıda paylaşılmıştır.

Şbt

Öğretmen ve Sınıf Programlarımız(28 Şubat 2022 tarihinden itibaren geçerlidir.)

Şbt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü'' etkinlikleri kapsamında Kurtuluş Savaşı'nın amacını ve ruhunu, milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklal Şairimiz'in dizelerinde hissettiğimiz milli ve manevi ruhu yansıtacak ve yaşatatacak şekilde ülke genelinde bir dizi faaliyet gerçekleştirileceği ve ekte yer alan bilgi notu çerçevesinde Ortaokul öğrencileri arasında ''Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet'' adlı kompozisyon yarışması düzenlenecektir.

Dış Paydaş Memnuniyet Anketi

Uzaktan Eğitim Yapıyoruz...

İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar gereğince Isparta merkez, ilçe, kasaba ve köy okullarında 07.02.2022  Pazartesi gününden itibaren 5 gün yüz yüze eğitime ara verilmiş olup eğitim öğretim faaliyetlerimiz EBA platformu üzerinden uzaktan eğitim olarak devam edecektir.

Sınıf gruplarında ders programlarımız paylaşılmıştır.

Öğrencilerimizin Uzaktan Eğitim sürecine aktif olarak katılabilmeleri için EBA giriş şifreleri ile Zoom uygulamalarını kontrol etmeleri , eksiklik olanların giriş yapamayanların öğretmenlerimizden yardım istemeleri gerekmektedir .

Unutmayalım; "Tatil Değil, Uzaktan Eğitim..."

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi

Sınıf ve Öğretmen Ders Programları (7 Şubat 2022 tarihinden itibaren geçerli)

Şbt

Müdürlüğümüz belirtilen hedefler doğrultusunda, ortaokul öğrencilerimize İklim Değişikliğiyle ilgili farkındalık kazandırmak ve çevre bilinci aşılamak amaçlarıyla TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları projesine başvuru yapacaktır. Söz konusu projede Çevre Kirliliği/Çevre Bilinci Oluşturma, Enerji Verimliliği/Enerji Kaynakları, Su Okuryazarlığı, Sıfır Atık, Sürdürülebilir Kalkınma ve Geri Dönüşüm temaları üzerinden etkinlikler düzenlenmesi planlanmasına dair ilgi yazı ile bildirilmiştir.