Mavisel Yener Söyleşimiz

May

Projeyi yürüten öğretmenlerimize ait tanıtım videosu hazırladık

Nis

Teknoloji Bağımlılığına Karşı Kitap Terapisi adlı e twinning projemizin tanışma toplantısı öğrencilerimizin belirlediği 17.04.2021 tarihinde gerçekleşti. Öğrencilerimiz tanışma oyunu oynadılar. Teknoloji bağımlılığı ve proje ile ilgili fikirlerini dile getirdiler.

Ekm

Okul Atatürk Köşemiz Çarıksaraylar Şehit Bekir Aksöz İlkokulu Müdürü Yılmaz KAYA ve Sınıf Öğretmeni Ali TEKİN tasarımıyla yenilenmiştir.

May

Sıfır atık projesinin tanıtımı, değerlendirilebilen atıkların ülkemiz ekonomisine katkısını, çevreye kontrolsüz bırakılan atıkların doğaya verdiği zararlara ilişkin ülke genelinde öğrencileri düşünmeye sevk etmek; öğrencilerin çevreye ilgisini artırmak, öğrencilerde çevre bilinci oluşturmak ve farkındalığı artırmak yarışmanın temel amaçlarındandır.