Kas

Okul Giriş-Çıkış Saatlerimiz Okul Taşıma Servis Saatlerinin uyumsuzluğu sebebi ile değişmiştir. Aşağıdaki ekde Güncel Okul Giriş - Çıkış Saatleri paylaşılmıştır.

Kas

2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve 2021-2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planında belirtilen stratejik amaç, hedef ve performans göstergelerinin ilgili kurum ve kuruluşlarca gerçekleştirilmesi amacı ile ilgili 03.02.2021 tarihli ve 2021/2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi yayımlanmıştır.

Bakanlığımızın performans göstergeleri sorumlusu olarak Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce etkinlikler düzenlenmesi gerektiği ile ilgili  İl Milli Eğitim Müdürlüğünün  ilgi'de kayıtlı yazısı ekte gönderilmiş olup, bu kapsamda ilkokul öğrencilerine yönelik resim yarışması, ortaokul öğrencilerine yönelik slogan yarışması ve lise öğrencilerine yönelik olarak karikatür yarışması düzenlenmesi planlanmıştır.

Kas

6. Sınıf seviyesinde Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız 29 Kasım itibari ile açılmıştır. Güncel ders ve öğretmen programlarımıza aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.

Kas

Ders ve Öğretmen Programları (22 Kasım tarihinden itibaren geçerli)

Eyl

Sınıf Ders Programları ( 17 Eylül 2021 Tarihinden itibaren geçerli)

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Ders programları aşağıdaki linkte paylaşılmıştır.

Eyl

Rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan okullara yönelik planlanan "Salgın Hastalık Sonrası Psikolojik Sağlamlığı Güçlendirme ve Öğrencilerin Okula Uyumunu Destekleme Veli Eğitimleri (uzaktan eğitim) ile yüzyüze eğitime katılamayan öğretmenlerin telafi eğitimleri (uzaktan eğitim) hakkındaki, Merkez Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün ilgi'de kayıtlı yazısı ve ekindeki program ilişikte gönderilmiştir.

Söz konusu yazı ve ekindeki programın; rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan okullarımızın yüzyüze eğitime katılmayan öğretmenlerine ve öğrenci velilerine duyurulur.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Ders ve Kurs Programları

Haz

2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nın "Kamuda İnsan Kaynakları" başlıklı 805.1 sayılı tedbiri uyarınca tüm Bakanlıklarda yürütülecek Eğitim İhtiyaç Analizi projesine kaynak oluşturması amacıyla Bakanlığınız merkez ve taşra birimleri ile bağlı, ilgili, ilişkili ve koordineli kurumlarında yer alan unvanların görev/iş tanımları ve iş akış süreçleri talep edilmiştir.

Bu Kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 02/06/2021 tarihli ve 25889668 sayılı Eğitim İhtiyaç Analizi konulu yazıları ekindeki anket linkinin çalışan tüm personele duyurulması ve katılımın sağlanması gerekmekdir.

Kas

1-Canlı ders takip formu öğretmenlerimiz tarafından canlı dersi başlatınca doldurulmalıdır.

2-Öğretmenlerimiz canlı ders takiip formuna öğrenci sayısı yerine artık derse katılan öğrenci numaralarını yazacaklardır.

3-Öğretmenlerimiz formu indirince ilk satırda bulunan verileri silerek aynı formata göre formu doldurmalıdır.